سایت فایل

جدید ترین مطالب
بخش بایگانی
سایت فایل
سایت فایل
توضیحات کوتاه و لینک دانلود امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق در مورد جوشکاریقابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.

دانلود - Download

لیست فایل های مشابه


رضایت کاربران از دانلود فایل

پیشنهاد

3230

تعداد دانلود

3249

رضایت مندی

97%

کم متوسط زیاد

توضیحات کامل در مورد فایل

دانلود تحقیق در مورد جوشکاریقابل ویرایش

امروز در این پست برای شما کاربران عزیز وبسایت فایل سحرآمیز یک تحقیق در مورد جوشکاریقابل ویرایش را آماده دانلود قرار داده ایم.

مشخصات فایلی که دانلود خواهید کرد

  • عنوان: جوشکاری
  • زبان : فارسی
  • قابلیت ویرایش : دارد
  • فرمت فایل : docx word (قابل ویرایش)
  • تعداد صفحه : 13 صفحه
  • چاپ : بدون مشکل در پرینت گرفتن

بخشی از مطالب این مقاله جوشکاری:

جوشکارییک فرآیند صنعتی است که به کمک آن قطعات مختلف فلزی با هم جوش داده می‌شوند تا یک پیوند قوی و پایدار بین آن‌ها بوجود آید. این فرآیند در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، هواپیماسازی، ساخت سازه‌های بلندمرتبه و غیره به کار می‌رود.

جوشکاریبه دو صورت دستی و اتوماتیک انجام می‌شود. در جوشکاری دستی، جوشکار با استفاده از دستگاه جوشکاری، قطعات را به هم می‌جوشاند. در جوشکاری اتوماتیک، دستگاه‌های خودکار برای جوشکاری استفاده می‌شوند. همچنین، جوشکاری به دو صورت خواص فیزیکی و خواص شیمیایی بررسی می‌شود. در خواص فیزیکی، ویژگی‌هایی مانند مقاومت به کشش، مقاومت به خمش و سختی قطعات جوش داده شده بررسی می‌شود. در خواص شیمیایی، ویژگی‌هایی مانند مقاومت به خوردگی، خوردگی ترکیبی و مقاومت به حرارت بررسی می‌شود.

همچنین، در جوشکاریاز انواع مختلفی از فناوری‌ها استفاده می‌شود. به طور کلی، انواع مختلفی از جوشکاری از جمله جوشکاری قوسی، جوشکاریلیزری، جوشکاری اصطکاکی، جوشکاری الکترونی، جوشکاری اصطکاکی-لوله‌ای و غیره وجود دارد. هر یک از این روش‌ها برای جوش دادن قطعات مختلف فلزی در شرایط مختلفی به کار می‌روند.

در جوشکاریقوسی، از قوس بین دو الکترود برای جوش دادن قطعات استفاده می‌شود. این روش جوشکاری بسیار رایج است و در بسیاری از صنایع مانند خودروسازی، ساخت سازه‌های بلندمرتبه، ساخت قطعات صنعتی و غیره به کار می‌رود.

در جوشکاریلیزری، از نور لیزر برای جوش دادن قطعات استفاده می‌شود. این روش جوشکاری دقیق و با کیفیتی است که در بسیاری از صنایع مانند هواپیماسازی، فضانوردی، الکترونیک، پزشکی و غیره به کار می‌رود.

در جوشکاریاصطکاکی، قطعات با استفاده از فرآیند اصطکاکی به هم متصل می‌شوند. در این روش، جوشکاری با استفاده از اصطکاک و حرارت تولید شده از این اصطکاک صورت می‌گیرد. این روش جوشکاری در صنعت خودروسازی، هواپیماسازی و ساخت قطعات صنعتی به کار می‌رود.

در جوشکاریالکترونی، از الکترودهای الکترونی برای تولیدجریان الکتریکی و جوش دادن قطعات استفاده می‌شود. این روش جوشکاری بسیار دقیق و با کیفیت است که در بسیاری از صنایع مانند صنایع هواپیمایی، فضانوردی، الکترونیک و غیره به کار می‌رود.

در جوشکاریاصطکاکی-لوله‌ای، دو قطعه فلزی با دو قطعه آهنربایی به هم وصل می‌شوند. در این روش، قطعات اصطکاک می‌کنند و حرارت تولید شده از این اصطکاک باعث جوش دادن قطعات می‌شود. این روش جوشکاری در صنایع نفت و گاز به کار می‌رود.

جوشکاری
تاریخچه جوشکاری
چون احتیاجات بشر ، اتصال و جوش در همه موارد را خواستار بوده است، لذا مثلاً از رومی‌های قدیم ، فردی به نام "پلینی" از لحیم به نام آرژانتاریم وترناریم استفاده می‌کرد که دارای مقداری مساوی قلع و سرب بود و ترنایم دارای دو قسمت سرب و یک قسمت قلع بود که هنوز هم با پرکنندگی مورد استفاده قرار می‌گیرند.
دقت و ترکیبات شیمیایی و دستگاههای متداول طلاسازی از قدیم‌الایام در جواهرات با چسباندن ذرات ریز طلا بر روی سطح آن با استفاده از مخلوط نمک و مس و صمغ آلی که با حرارت ، صمغ را کربونیزه نموده ، نمک مس را به مس احیاء می‌کنند و با درست کردن آلیاژ طلا ، ذرات ریز طلا را جوش می‌دهند و تاریخچه ای به شرح زیر دارند:
"برناندوز" روسی در 1886 ، قوس جوشکاریرا مورد استفاده قرار داد.
"موسیان" در 1881 قوس کربنی را برای ذوب فلزات مورد استفاده قرار داد.
"اسلاویانوف" الکترودهای قابل مصرف را در جوشکاریبکار گرفت.
"ژول" در 1856 به فکر جوشکاریمقاومتی افتاد.
"لوشاتلیه در 1895 لوله اکسی‌استیلن__ را کشف و معرفی کرد.
"الیهو تامسون" آمریکائی از جوشکاریمقاومتی در سال 7-1876 استفاده کرد.
چون علم جوشکاریهمراه با گنج تخصصی بود، یعنی هر جوشکار ماهر در طی تاریخ درآمد زیادی داشت، سبب شد که اسرار خود را از یکدیگر مخفی نمایند. مثلاً هنوز هم در مورد لحیم آلومینیوم و آلیاژ ، آن را از یکدیگر مخفی نگه می‌دارند. در جریان جنگهای جهانی اول و دوم جوشکاری پیشرفت زیادی کرد. احتیاجات بشر به اتصالات مدرن – سبک – محکم و مقاوم در سالهای اخیر و مخصوصاً بیست سال اخیر ، سبب توسعه سریع این فن گردید و سرمایه‌گذاری‌های عظیم چه از طرف دولتها و چه صنایع نظامی و تخصصی در این مورد اعمال گردید و مخصوصاً رقابت‌های انسانها در علوم هسته‌ای ( که فقط برای صلح باید باشد ) ، یکی دیگر از علل پیشرفت فوق سریع این فن در چند ده سال اخیر شد که به علم جوشکاری تبدیل گردید.

و... برای مطالعه کامل فایل را دانلود فرمایید.

برای دانلود کردن اینجا کلیک فرمایید



مشاهده پست مشابه : دانلود چک لیست ایمنی در فرمت فایل اکسل برای مهندسان ایمنی و گارگاه های عمرانی

تظرات ارسال شده